Co zabalit miminku na hory?

Čeká vás zimní dovolená a vy už si začínáte lámat hlavu nad tím, co všechno vlastně bude vaše malé miminko potřebovat? S našimi tipy, co zabalit miminku na hory se vyhnete dlouhému přemýšlení, stresu během plnění kufrů i pocitu, že jste na něco určitě zapomněly!

 

Teplé oblečení

Miminka budou většinu času zachumlaná v bezpečí kočárku. I tady by ale měla mít dostatečné a hřejivé oblečení. Základ tvoří body nebo overálek, mikina nebo svetr a svršky v podobě zateplených kalhot a zimní bundičky nebo zimní kombinézy. V teple udržujte ručičky, nožičky i hlavičku miminka. Pořiďte mu roztomilé rukavičky, hřejivé capáčky a teplou čepici!

 

Podložka do autosedačky

Vybavte autosedačku praktickou podložkou. Prodyšná látka je příjemná na dotek, zamezuje pocení a zajišťuje maximální pohodlí miminka. Podložku lze snadno vyjmout a vyprat.

 

Facebook Ads - 2023-11-20T115022.414

 

Zavinovačka do autosedačky

Oblíbeným parťákem na cesty je také zavinovačka do autosedačky. Disponuje otvory pro bezpečnostní pásy, má univerzální velikost a spolehlivý suchý zip. Ve fusaku do autosedačky se miminko neodkope a zůstane hezky v teplíčku. Fusak můžete využít i do kočárku nebo sporťáku.

 

Facebook Ads - 2023-11-20T120720.413

 

Hřejivá zavinovačka

Přibalte s sebou i příjemnou zavinovačku do postýlky. Zavinuté miminko je většinou spokojenější a spinká déle. Zavinovačka poskytne malému andílkovi stálou teplotu tělíčka a absolutní pohodlí. Praktické utažení na mašli navíc zaručí, že se neodkope a proto neprochladne.

 

Facebook Ads - 2023-11-20T115921.087

 

Zimní spací pytel

Absolutní musthave každého miminka. Pro denní i noční spánky v postýlce využijete celoroční a zimní spací pytle do 17 – 24 stupňů. Prodyšná bavlna je příjemná na dotek a pomáhá udržovat optimální teplotu miminka. Spací pytel s oboustranným zipem navíc umožňuje snadné a rychlé přebalení miminka. Vybírat můžete z verze bez nohavic pro malá miminka až po spací pytle s nohavicemi pro batolata a větší děti.

 

Facebook Ads-41

 

Mušelínové plenky

Látkových plen není nikdy dost! Obzvlášť na dovolené, že? Heboučké a měkké mušelínové plenky využijete jako žínku, muchláček, podložku pod miminko, do autosedačky, kočárku nebo jako sluneční clonu. Mušelín se navíc pyšní termoregulačními vlastnostmi, je prodyšný a hypoalergenní.

 

Klip na dudlík

S dudlíky je to mnohdy jako s látkovými plenkami – je lepší mít vždycky minimálně dva v záloze! S praktickým klipem na dudlík je budete mít vždycky po ruce a můžete zapomenout na neustálé hledání!

 

Hrací podložka

Ať už budete ubytovaní v luxusním hotelu nebo krásné chaloupce uprostřed ničeho, podlahy budou všude dost podobné – studené! Do kufru proto přibalte oboustrannou hrací podložku. Prošitá výplň z antialergenního silikonového materiálu drží na svém místě a zajišťuje pohodlné a bezpečné místo pro hraní i odpočinek malých andílků.

 

Oblíbená deka

Sametovou deku Sleepee si oblíbí každý člen vaší rodiny. Můžete si pod ní všichni vlézt a lenošit nebo ji rozprostřít na podlahu a hrát si na velké teplé podložce.

 

Užijte si čas strávený na čerstvém horském vzduchu s vaší rodinou.