7 tipů, jak si zpříjemnit vánoční svátky

Zpříjemněte dětem čekání na Ježíška a vytoužené dárky! S našimi tipy budete mít doma pohodičku a společný čas s rodinou si užijete na 1 000 %! V článku najdete tři malé dárky, které se vám určitě budou hodit!

 

1. Neseďte doma

Vezměte celou rodinku na procházku po okolí nebo společně vyrazte na výlet! Čerstvý vzduch vám udělá dobře, zažijete spoustu nových zážitků a vytvoříte krásné vzpomínky. Vsadíme se, že potom budou všechny druhy cukroví, svařák nebo čaj chutnat mnohem lépe!

 

2. Zacvičte si

Pokud je venku nepříjemné sychravo a déšť si podává ruku se sněhem, oprašte podložku na cvičení a protáhněte tělo. Ztuhlé svaly vám poděkují a vy se budete cítit dobitá novou energií, která je ve vánočním shonu mnohdy potřeba.

 

3. Dopis Ježíškovi

Vánoční čas obvykle odstartuje Dopis Ježíškovi. Napište, společně s vaším dítkem, všechny jeho vysněné dárečky. Využít můžete náš Sleepee Dopisní papír, který vám i vašim dětem kouzelnou korespondenci usnadní a zpříjemní. Jednoduše si ho stáhněte, vytiskněte společně s dětmi vyplňte. Teď už může začít těšení se na Štědrý den!

294_1

4. Vánoční výzdoba

Bez tematické výzdoby by to nebyly ty pravé Vánoce, že? Nakupte vánoční dekorace v obchodě nebo si je vytvořte doma s pomocí dětí. Zapojte je do vánočních příprav, aby si zkrátily čekání na Ježíška! Abychom vám přípravy na Vánoce trochu usnadnili, připravili jsme pro vás naše stylové Jmenovky na dárky . Stačí je stáhnout, vytisknout a nadepsat.

 

295_1

 

5. Vánoční tvoření pro děti

Zpříjemněte malým andílkům čekání na Ježíška zábavnými aktivitami. Zkusit můžete třeba naše omalovánky a vystřihovánky s vánoční tematikou. Jednoduše je stáhněte a vytiskněte. Vánoční tvoření se Sleepee.

 

Facebook Ads - 2023-11-28T085553.287

 

6. Vánoční milníkové kartičky

Uchovejte si vzpomínky na vaše nejkrásnější vánoční chvilky! S Vánočními milníkovími kartičkami vytvoříte nezapomenutelné fotografie do rodinného alba.

 

296

 

7. Nakrmte zvířátka

Pamatujete, jak jste jako děti společně s rodiči nebo prarodiči nosili zvířátkům krmení do lesa? Najděte doma mrkev, jablíčka nebo kaštany a navštivte nejbližší krmelec. Děti budou mít nezapomenutelný zážitek!

 

Užijte si vánoční svátky v pohodě a s vašimi nejbližšími. Rodina je to nejdůležitější, co máme.

 

Krásné svátky.

 

Vaše Monika ze Sleepee